Vilkår og betingelser

Handelsbetingelser for nethandel hos Konnessøren ApS/Ginbutler

Finlandsvej 20B, 2800 Lyngby
CVR 37661902
Senest opdateret 21. januar 2019

 

Betaling

Betaling kan alene ske med de anerkendte betalingskort, der fremgår af hjemmesiden i forbindelse med effektuering af din betaling. Beløbet trækkes først på din konto, når varen er afsendt. Det debiterede beløb vil fremgå af din kontooversigt. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Levering

Leveringsmåde afkrydses ved bestilling.

Det estimerede forsendelsestidspunkt er sædvanligvis inden 2-5 hverdage. Da Konnessøren ApS ikke kan garantere lokale udbringningsforhold, kan Konnessøren ApS ikke med sikkerhed angive, hvornår varen leveres på den bestilte adresse. Hvis afsendelsen af de bestilte varer bliver forsinket, underretter Konnessøren ApS dig snarest muligt herom på den af dig oplyste e-mailadresse.

Varen kan afhentes hos Konnessøren ApS efter aftale.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Konnessøren ApS. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en e-mail til: regning@konnessoren.dk med dit ordrenummer. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Der er tilfælde, hvor du ikke har fortrydelsesret, når du handler på nettet. Det gælder bl.a. specialfremstillede varer.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten;

  • Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
  • Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
  • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Personoplysninger

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail-adresse


Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Konnessøren ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Ejerene for Konnessøren ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på www.konnessøren.dk er Direktør Allan Pansbo allan@konnessoren.dk.

Oplysninger afgivet til www.konnessøren.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos Konnessøren.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter EU's persondataforordning (GDPR), og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Konnessøren ApS via e-mail-adressen info@konnessoren.dk.

Ønsker du at slette dine oplysninger?

EU's persondataforordning (GDPR) giver dig ret til at slette alle oplysninger om dig selv. Vær dog opmærksom på, at reklamationer eller garantiforpligtelser kun kan ske ved fremsendelse af kopier af relevante dokumenter, da vi ikke mere har oplysninger om dig som kunde eller tidlige køb. Igangværende ordrer og eventuelle udeståender vil ikke blive slettet.

Andet

Kontakt til Sælger
Spørgsmål vedrørende levering og betaling m.v. kan ske ved at rette henvendelse på følgende e-mailadresse: info@konnessoren.dk

Forbehold for trykfejl m.v.
Sælger tager forbehold for tryk- og billede fejl, udsolgte varer, moms- og afgifts-ændringer samt forsinket eller mangelfuld levering som følge af force majeure begivenheder, samt prisfejl. Visse produkter er IKKE omfattet af "Fragtfrit ved køb over" reglen, disse er tilbudsvarer, hvor prisen i forvejen er sat ned og/eller hvor vi skriver + fragt. Fragtfrit gælder ikke for personer uden for Danmark. Intet salg til personer under 18 år. Speciel rabat gælder ikke på tilbudsvarer. Tilbud gælder så længe der er varer at lægge i kurven, der tages forbehold for udsolgte produkter.

Ugyldighed
Hvis nogen del af disse betingelser skulle blive anset for retsstridige og ugyldige og dermed ikke kan håndhæves, påvirker dette ikke gyldigheden og håndhævelsen af den resterende del af betingelserne.​

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Konnessøren ApS på e-mail: info@konnessoren.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til de almindelige domstole.

Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende

Disse betingelser gælder ikke for salg til andre erhvervsdrivende eller offentlige myndigheder.

 

Disclaimer Sverige

Genom att  handla hos Konnessøren ApS accepterar, godkänner och bekräftar du följande.