Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Ginbutler?
Ginbutler er en abonnements-klub, der er stiftet af eksperterne fra Konnessøren. Formålet med klubben er at dele vores viden og passion for fremragende gin med alle danske gin-entusiaster. 

Hvad koster det at blive medlem?
Medlemskab af Ginbutler er gratis. Du betaler kun, for de ginkasser, du modtager, og du kan altid melde dig ud igen.

Hvordan foregår betalingen?
Når du melder dig ind, betaler du straks for din første ginkasse, som afsendes inden for fem dage. Betalingen for de efterfølgende ginkasser sker den 1. dag i måneden, og ginkasserne sendes også altid ud i begyndelsen af måneden.

Hvordan bliver ginkassen leveret?
Ginkassen bliver leveret med DAO til den pakkeshop, du vælger ved betaling. Det tager mellem to og fem arbejdsdage fra afsendelsesdatoen, og fragten er inkluderet i dit abonnement. 

Hvornår modtager jeg ginkassen?
Uanset hvornår du melder dig ind i Ginbutler, modtager du din første ginkasse få dage efter tilmelding. Dine næste ginkasser bliver altid afsendt i løbet af den første uge i måneden, og du modtager dem to til fem arbejdsdage senere.
Bemærk: Hvis du tilmelder dig i løbet af de sidste syv dage i måneden, kan der gå op til ti arbejdsdage, inden du modtager din første ginkasse.

Hvilke slags abonnementer kan jeg købe?
Du kan vælge at modtage en ginkasse hver måned, hver anden måned eller hver tredje måned. Prisen er den samme pr. kasse, uanset hvilket abonnement du vælger, og du kan altid vælge at springe ginkasser over ved at besøge din profil her.

Hvilket abonnement skal jeg vælge?
Vi anbefaler, at du vælger abonnementet Hver måned. Dermed får du den største fleksibilitet, fordi du frit kan til- og fravælge ginkasserne fra måned til måned. Hvis du vælger Hver anden måned eller Hver tredje måned, er nogle af ginkasserne allerede fravalgt, og du har ikke mulighed for at tilvælge dem.

Kan jeg give Ginbutler som gave?
Ja. Du kan enten købe en af vores tidligere ginkasser (så længe lager haves), eller du kan købe et gavekort, som gælder til en eller flere ginkasser.

Hvad er bindingsperioden?
Der er ingen binding hos Ginbutler. Du kan altid melde dig ud eller springe ginkasser over. Du kan styre det hele her.

Hvordan udvælger I ginnen?
Vi smager på en masse forskellige flasker, så vi er sikre på at finde nogen, der kan imponere vores medlemmer. Vi ser både på smag, råvarer, fremtoning og historie, når vi udvælger gin. Det hele skal passe sammen.

Kan jeg købe ginflaskerne separat? 
Ginbutler har ingen webshop, men de fleste flasker fra ginkasserne kan købes hos Konnessøren. Og som medlem af Ginbutler får du altid 10 % rabat.

Er der nogen skjulte omkostninger?
Nej. Fragten er inkluderet i prisen, og der er hverken gebyr for at melde sig ind eller ud af Ginbutler. Det eneste, du betaler for, er dine ginkasser.

Hvordan kontakter man Ginbutler?
Du kan altid skrive til os på Facebook eller info@konnessoren.dk.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods