Om os

GINBUTLER gik i luften i februar 2019.

Bag Ginbutler står Allan & David (far og søn).

Vores første ginkasse bestod af en flaske Red Door, med tilhørende tonics fra Original, en sample på Edinburgh gin, og så garnish. Vi havde 28 medlemmer i første måned, og kæmpede med at få logistikken og hele pakkeriet til at køre 😅

Klubben voksede og voksede, og vi fik efterhånden bedre styr på processerne, på pakningen af ginkasserne, og på indholdet i vores kasser. Dengang købte vi specielle gins fra de danske importører, men alligevel synes vi ikke at nyhedsværdien var stor nok.

Så i maj 2020 importerede vi vores første "egne" gins. Det var Mór Gin, som vi introducerede til Mors dag. En helt genial gin, som vi faktisk har distributionen på idag.

Siden de første egenimporterede flasker i 2020 har vi specialiseret os i at finde på nye spændende produkter. Det har gjort at vi nu har hentet over 17 brands og 13.000 flasker gin til landet. Og det er altså gins der bliver introduceret til markedet til GINBUTLERS medlemmer.

Vi er kommet langt siden februar 2019, og vores ginkasser er blevet udvidet med vores eget GINBUTLER magasin, endnu mere indhold, og nogle helt specielle flasker som kun fås hos os. Og nå ja, så er vi også er blevet Danmarks bedst anmeldte ginklub, Det er vi sindssyg stolte af.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i klubben 📦 🥳

 


 

Gin og tonic abonnement

Hos Ginbutler kan du blive en del af danmarks bedst anmeldte Gin og tonic klub. Vi er stolte af at være den bedst anmeldte medlemsklub og gør en ære i at forblive det. Du kan vælge mellem at få leveret en ginkasse hver måned, hver anden måned eller hver tredje måned. Det koster 399 kr. pr. levering. Indholdet i vores kasser har en gennemsnitsværdi på 650 DKK. Alle vores ginkasser består af Ginbutler-magasinet, en hel flaske gin, 2-4 flasker tonic og/eller andre mixere/garnering til din gin og tonic. Abonnementet er super fleksibelt, så du kan altid ændre og opsige det. Vi glæder os til at levere din første ginkasse og byde dig velkommen i danmarks bedst anmeldte gin og tonic klub. Vi er sikre på, at du ikke vil fortryde det.

Gin og tonic shop

Vi tilbyder også gin, tonic, udstyr osv. uden behov for at være en del af vores medlemsklub. Det finder du i “Ginshoppen” her på siden. Her finder du en lang række af forskellige lækre gin samt tonics og meget mere. Du kan også finde tidligere ginkasser, så du kan få et indblik i, hvad vores medlemmer tidligere har fået ind af døren. I ginshoppen gør vi også en stor ære i at levere en god service, for at gøre os til din foretrukne leverandør af gin, tonic samt tilbehør. Hvis du har spørgsmål til noget af det, som du ser på siden, så tøv endelig ikke med at kontakte os på hello@ginbutler.dk.

Gin og tonic opskrift

Der er jo selvfølgelig ikke nogen “rigtig” eller “forkert” opskrift på den populære drink. Nogen kan lide meget gin, nogen kan lide lidt. Nogen kan lide med citron, måske lime, andre kan lide med agurk og peber. Der er mange måder at lave en gin tonic på og det kommer helt an på hvad du kan lide.

Med det sagt, så er den mest populære tilgang som mange følger: 1 del (god) gin, 2-3 dele (god) tonic, massere af is og så tilføjelse af lime eller citron alt efter, hvad man foretrækker.

Gin og tonic - historien bag

Drinken gin og tonic, gin tonic, GT, G & T, kært barn har mange navne, stammer oprindeligt fra Indien. Her drak udstationerede britiske soldater tonicvand for at undgå malaria. Det gjorde de da kinin, som tonic indeholdte store mængder af på det tidspunkt, havde en præventiv effekt. Da tonic, som mange af os også synes i dag, havde en meget bitter smag blandede soldaterne det med gin. Udover dette blandede de også ofte med lime eller citron. På denne måde blev drinken opfundet og er blevet nydt af mange lige siden. Sidenhen er folk også begyndt at blande med alt fra pepper til agurk, alt efter hvad den enkelte foretrækker.