Tre hurtige til Morten Bjunes

Tre hurtige til Morten Bjunes

Vi har stillet tre hurtige spørgsmål til Morten Bjunes, medstifter af Sprit & Co. og medlem af The Gin Guild.

Hvilken gin har du altid i barskabet?

Altid Geranium! Det er et must-have for mig. I min verden kan jeg godt lide, at jeg kan drikke gin rent, og det kan jeg med Geranium, for den er produceret på æteriske olier.

Hvordan blander man den perfekte Gin & Tonic?

Det er simpelthen så subjektivt! Jeg er dog meget klassisk i min tilgang. Jeg er meget glad for Fentiman's tonic, for den stiller lige en tand større krav til modtageren end Fever-Tree. Kininen banker lidt mere igennem i Fentiman's, og jeg kan godt lide enebærtunge gins og kinintunge tonics.

Derfor er Boatyard Double Gin i øvrigt også en af mine helt klare favoritter lige nu. Hvis du godt kan lide det, som gin står for, så får du det ikke bedre end i Boatyard. Den højere alkoholprocent giver også lige lidt ekstra til smagen.

Hvilken anden spiritus drikker du?

Mexcal og tequila! Det er dog meget afhængigt af årstid og humør, hvad jeg vælger at drikke. Men når det gælder Gin & Tonic, er det "jo simplere, jo bedre."

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.