Negroni opskrift

Negroni opskrift

DEN PERFEKTE NEGRONI OPSKRIFT

Negroni opskrift, ingredienser:

  • 3 cl. gin
  • 3 cl. Campari 
  • 3 cl. Vermouth rosso
  • Appelsinskal
  • isterninger

Fremgangsmåde:

  1. Is, gin, Campari og Vermouth rosso overføres til et glas.
  2. Derefter omrøres genstande.
  3. Sigt herefter is fra og overfør væsker i nyt glas, hvor appelsinskal tilføjes. Hvis ønskes smøres glaskant med de æteriske olier fra appelsinskallen. 
  4. Drik og nyd denne fantastiske Negroni opskrift

Negroni er en klassisk drink, der sågar har sit eget nørdeforum på Facebook.

Peter fra Sprit & Co. har været på besøg for at fortælle os, hvordan man blander den helt rigtige Negroni.

Se videoen her.

NEGRONI OPSKRIFT OG HISTORIEN BAG

Negronien opstod i Italien år 1919 efter Grev Camillo Negroni efterspurgte en stærkere cocktail en den traditionelle Americano cocktail, som består af Campari, Vermouth, citroskal og mineralvand. Hertil blev citronskal og mineralvand udskiftet, med appelsinskal og gin for at ende med resultatet på den Negroni opskrift vi kender i dag. Dette er altså den klassiske udgave, dog findes der utallige andre former for Negroni, herunder Old Pal, Vodka Negroni og mousserende udgaver. Man kan dog sammenslutte alle de forskellige udgaver, med hvordan Negroni serveres. Indgredienserne overføres til et glas, hvor de røres sammen med is og fortyndes deraf, for afslutningsvist at at hældes i et nyt lowball glas med en vriden appelsinskal. 

NEGRONI SÆT

Kan du godt lide at udfordre dine smagsløg og ikke bare benytte dig af den klassiske Negroni opskrift. Så har vi det perfekte sæt i en Peppered udgave. Du får 1 flaske Berto Bitter, 1 flaske Berto Vermouth og 1 flaske Uncle Val's Peppered gin. Den i pakken tilføjede gin har en kant af peber og sætter gang i samgsløgene på en helt særlig måde. Dog vil det ikke overdøve de klassike noter fra enebær. Denne sammenslutning af peber og gin vil helt sikkert få dig i nye baner. Hvis du er mere til de klassiske ingredienser, har Ginbutler også dette i mange udgaver. Desuden har vi udstyr, som røreskeer som benyttes til omrøring af din Negroni eller graniture, som tørrede appelsiner. Køb sættet her og læs mere om Uncle Val's peppered gin.

Taget det hele in mente, vil en Negroni mixed på en af vores fantastiske gin, sammenholdt med et brætspil sammen med dine nærmeste, være en aften man sent vil glemme. Gin er altid sjovt!

NEGRONI OPSKRIFT - EN APERITIF FØR MIDDAGEN

Rigtig mange har diskuteret. Hvad er den perfekte før-middag-cocktail? Det er i mange lande et kendt fænomen at pleje sine smagsløg inden man skal ud i en stor middag med alverdens indtryk. Hos Ginbutler er vi blevet enige om, at man skal tage fat i en Negroni opskrift. Klassisk eller ikke klassisk. Men det understreges i hvert fald at det er en fantastisk aperitif. Campari, som er en af ingredienserne er selvudsagt designet som en aperitif og kombineret med gin og sød vermouth opnår man den helt perfekt balance. Så leder du efter en før-middag-cocktail der fungerer for alle, så skal du få fat i en Negroni opskrift. Prøv den nu, og imponer dine gæster.

NEGRONI OPSKRIFT - HVILKEN GIN ANBEFALDER VI?

De fleste vil nok betro sig til den helt klassiske vej. Gin med enebær smag. Klassisk vermouth og campari. Men mulighederne er mange. Efterhånden som negroni opskrift får år på bagen, udvikler den sig også. Bartendere prøver nye gin af og finder fantastiske kombinationer. Prøv Tarsier Southeast Asian Gin - her udfordrer man den klassiske opskrift med smage af f.eks. basilikum og ingefær. Hvad med en gin med 12 forskellige botanicals destilleret i en 300 liters kobbertønde? Måske vores 7 Continents gin, hvor der findes aromaer som afrikansk lakrids og havsalt fra antarktisk. Negroni skal ikke altid være helt simpelt. Vi er sikre på du nok skal finde på en fantastisk Negroni opskrift. Tag et kig på vores sortiment, og find den rigtige gin allerede nu.  

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.