Mød Morgan Mclachlan - Kvinden bag AMASS Distillery

Mød Morgan Mclachlan - Kvinden bag AMASS Distillery

MØD MORGAN MCLACHLAN

CO-FOUNDER, MASTER DISTILLER,

Kvinden bag AMASS Distillery

 

Hos Amass er alt anderledes. Deres Master Distiller Morgan McLachlan er ingen undtagelse. Selv kalder hun sig en “punk rock distiller”, hvilket hænger sammen med hendes attitude om altid at udfordre "det normale"

Udover at være en af de få kvindelige Master Distillers i verdenen, har Morgan nemlig en ambition om at få det ægte håndværk tilbage i destillerierne, hvilket hun opnår ved konstant at eksperimentere med alle de planter, urter og krydderier hun kan komme i nærheden af - og ved at nørde alle detaljer af processen. Faktisk har Morgan selv designet hendes destilleringsapparater, for at opnå den helt perfekte smag.

At være Master Distiller betyder at Morgan har ansvaret for at udvikle opskrifter, skabe produkterne, og at hun er både hjernen og hjertet bag Amass’ fantastiske produkter, som udover spiritus, også laver sæber, cremer, håndsprit og meget mere. Alt sammen i en høj kvalitet, med en tæt forbindelse til naturen.

Matchet mellem Morgan og Amass er perfekt. Amass er heller ikke et helt normalt destilleri. De har nemlig valgt at være “on the road” hvilket konkret betyder at Amass destillerer over hele verden, med lokale eksperter, som sammen med Morgan udvikler opskrifter der tager udgangspunkt i lokale botanicals og råvarer.

Når alkoholen er udviklet, tager Amass’ interne hold over, og udarbejder kommunikation, branding og go-to-market planer.

Kombinationen af Morgans fokus på detaljer, kendskab til botanicals, tårnhøje tekniske niveau og Amass’ fokus på at udfordre og gøre alt anderledes, giver nogle skæve og vanvittig gode produkter.

AMASS betyder “at samle”. En egenskab en god gin & tonic har, og en egenskab der gør Amass til et af de mest interessante produkter på markedet.

Fun fact: Amass har faktisk destilleret deres Copenhagen Vodka her i Danmark.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.