Månedens kasse april 2024: LEMON SUNFLOWER GIN, Distillerie 3 Lacs

Månedens kasse april 2024: LEMON SUNFLOWER GIN, Distillerie 3 Lacs

Indhold i månedens kasse:

Gin: Lemon Sunflower Gin (70 cl)

Tonics: 1 x Fentiment Orange tonic (50 cl Flaske) 1 x Fentiment indian tonic (50 cl flaske)

Garnish: Dehydrerede enebær & appelsin

GINBUTLER magasinet

VÆRDI: 669 DKK

 

Introduktion:

Velkommen til dette måneds blad, hvor vi tager dig med på en forårsrejse til Quebec, Canada, og præsenterer dig for en helt særlig ginoplevelse fra Distillerie Lac 3's sunflower gin.

Bare en kort køretur fra Montréal finder du en region omkranset af tre smukke søer: Saint-François, Deux-Montagnes og Saint-Louis. Disse søer har inspireret navnet på Distillerie 3 Lacs, et topkvalitets mikrodestilleri grundlagt af tre venner tilbage i 2016. På bare få år er destilleriet, der har hjemme i Salaberry-de-Valleyfield, blevet et af de mest respekterede og spændende destillerier i Quebec. 

Denne måneds gin, Distillerie Lac 3's sunflower gin, har en helt unik historie og smag. De lokale solsikkefrø, der bruges i denne gin, dyrkes lige på den anden side af St. Lawrence-floden fra destilleriets hjem i Salberry-de-Valleyfield. Og hvis du nogensinde har duftet til den karakteristiske honning på et modent solsikkehoved, så ved du, hvor unikke dens harpiksagtige aromaer er. Når solsikkefrøene presses til solsikkeolie, bevarer solsikkekagen, der er tilbage, stadig noget af den signatur solsikkesmag. Holdet bag Distillerie 3 Lacs har suppleret denne eksotiske essens med frisk økologisk citronskal. Og mens de friske citronnoter springer ud fra næsen og til finish, styrkes den subtile solsikkeagtige, mens krydrede fyrrenoter og koriander tilføjer dybde til smagen. 

Vi foreslår at nyde denne unikke gin i en blanding af 1:3 gin og 2:3 tonic. Du kan vælge mellem en appelsintonic eller den klassiske indiske tonic - begge vil bringe forskellige dimensioner til denne særlige ginoplevelse. Uanset hvad, så husk at garnere din drink med en skive appelsin for at fuldende smagsoplevelsen.

 

Del gerne dine billeder og oplevelser med os på #Ginbutler.

Vi ser frem til at følge med!

 

Skål og god fornøjelse! 🍸✨

Allan & David

 

Månedens ginblad kan findes HER:

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.