Månedens Ginkasse, Maj 2021

Månedens Ginkasse, Maj 2021

Maj 2021 Den Ægte Negroni

MÅNEDENS GIN

Uncle Val's Restorative Gin er produceret af 3 Badge Mixology i Sonoma, Californien, USA. Den har en frisk, floral smagsprofil som vækker minder om klassisk amerikansk gin. Den kan drikke som den er eller benyttes til en Cocktail.

Den friske smag kommer fra tre botanicals der tilsættes efter destilleringen, nemlig agurk, koriander og rosenblade.

Ginnen er opkaldt efter Dr. Valerio Cecchetti, en italiensk læge med hang til cykling, madlavning og havearbejde. Ginnerne der bærer hans navn, er lavet på nogle af hans yndlingsurter fra haven.

Flaskerne er inspireret af flasker fra 18- og 1900 tallet og de er designet og produceret i italien.

Duft og smag

I duften mærker man først enebærrene og agurken mens man kan ane roserne i baggrunden. Smagen er frisk og citrusagtig med noter af koriander og enebær som går over i en eftersmag af agurk og rosenblade.

 

TONICS

Til månedens gin har vil valgt en klassisk tonic fra Artisan Drinks Co. Deres originale Artisan Classic London Tonic er den perfekte kompagnon til en god gin. Den har en nemlig alle de ting, man forventer af en premium tonic, samtidig med at den ikke overdøver de gode botanicals fran den gin, den bliver blandet med. 

Hos artisan har man samlet et hold af tidligere bartendere, whiskyambassadører, kunstnere og sågar en tidligere marketingschef fra Coca-Cola. Så, de ved hvordan et godt produkt skal skrues sammen.

 

GARNERING

Ingen Negroni uden appelsin og derfor har The DryFruit Company i denne måned trukket tørret appelsin ud af dehydratoren. 

Den originale opskrift på Negroni kalder på en frisk appelsinskal, men hvis man ikke lige har friske appelsiner liggende, er det lige så godt med en tørret skive.

Distiller's serve

Du kan også bruge appelsinskiverne i en klassisk Gin & Tonic.

Fyld et glas med isterninger og hæld 1 del Uncle Val's Restorative gin i. Top af med 3 dele Artisan Classic London Tonic, og rør rundt med en tørret skive appelsin. SKÅL!

 

Opskriften på Peters Peppered Negroni

I denne måned sætter vi fokus på en klassiker, som i de seneste år har fået en ny opblomstring. Det er naturligvis den italienske pre-dinner drink Negroni.

Ingredienser

3 cl Uncle Val’s Peppered Gin

3 cl Berto Vermouth de Torino Rosso

3 cl Berto Bitter

1 skive tørret appelsin Isterninger

Tilberedning

Fyld et mixerglas halvt op med isterninger.

Hæld gin, vermouth og bitter i glasset, og rør rundt med en blandeske højst 20 gange. Jo mere du rører rundt, jo mere udvandet bliver din drink, så pas på!

Sigt blandingen over i et stort old fashioned-glas, som indeholder en stor isterning. Du kan også vælge et afkølet glas uden is, hvis du vil bevare al styrken i din drink.

Afslut din Peppered Negroni med en skive tørret appelsin.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.