Månedens gin, juni 2024: Lantic Morva Gin fra Skylark Distillery

Månedens gin, juni 2024: Lantic Morva Gin fra Skylark Distillery

Indhold:

Gin: Lantic Morva Gin (70 cl)

Tonics:2  x Global tonic indian (20 cl Flaske) 2 X London essence indian (20 cl flaske)

Garnish: Dehydrerede Lime & Enebær

Andet: GINBUTLER magasinet

Værdi: 679 DKK

 

 

Introduktion:

Velkommen til din juni-GINBUTLER kasse!

 Denne måned har vi noget helt specielt i ærmet: Skylark Distillerys Lantic Morva Gin.

Skylark Distillery er placeret i Cornwall, en region kendt for sin storslåede kystlinje og rige historie inden for søfart og fiskeri. Cornwall er beliggende i det sydvestlige hjørne af England og byder på nogle af landets smukkeste landskaber, hvilket gør det til en ideel placering for destillation af gin med karakteristisk lokal flair.

Distilleriet drager fordel af områdets naturlige ressourcer, herunder lokalt indsamlede botanicals, som reflekterer regionens unikke flora. Skylark Distillery er nemlig placeret i et område, hvor de har adgang til disse lokale ingredienser, som kan indfange essensen af Cornwalls naturlige skønhed og biodiversitet i deres gin.

Nærheden til både hav og land giver distilleriet en unik mulighed for at eksperimentere med maritime botanicals samt dem, der er høstet fra de omkringliggende marker og hedelandskaber, hvilket bidrager til en distinkt og mindeværdig smagsprofil i deres produkter.

Månedens gin, Lantic Morva Gin er speciallavet til Craft Gin i England, og vi har via vores kanaler, lige akkurat fået nok flasker til vi kan sende den ud i juni.

Udover månedens gin har vi et gensyn med tonics fra London Essence, og så har vi debut til Global Tonics. Et svensk tonicmærke, som vi er begyndt at synes rigtig godt om.

Som altid - del gerne jeres billeder med os på #Ginbutler. Det vil glæde os meget 🥳

Skål, og god fornøjelse! 🍸✨

Allan & David

 

Månedens ginblad kan findes HER:

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.