Kast dig ud i det

Kast dig ud i det

Ginbutler interesserer sig for alt og alle, der har med gin at gøre, og derfor har vi taget en snak med den populære instagrammer Ginnette_dk. I den virkelige verden hedder hun Jeanette, og hun arbejder som social- og sundhedshjælper i Slagelse. Her bor hun sammen med sin familie, men en god del af fritiden bruger hun på at smage på gin og dele billeder af sine oplevelser.

HVAD ER DIT FORHOLD TIL GIN?

Jeg nyder at drikke en gin og tonic, og at sammensætte med den rigtige tonic og garnish. Jeg deler også billeder af det til min Instagram-profil for at inspirere andre. Instagram er også der, hvor jeg selv finder min inspiration.

HVORNÅR OG HVORDAN BEGYNDTE DU AT INTERESSERE DIG FOR GIN?

Det gjorde jeg for kun få år siden, en sommerdag i Slagelse, hvor der var smagning på en gin. Jeg skulle ikke have noget, da jeg havde den opfattelse, at det smagte af grannåle, men jeg blev noget klogere, og det har gjort, at jeg har fået skaffet mig en fin lille samling på over 110 forskellige flasker.

HVAD ER DEN BEDSTE MÅDE AT SERVERE GIN PÅ?

For mig er det med en god tonic, der passer til ginnen. Masser af is og garniture i et flot glas fuldender det.

HVAD ER DIT BEDSTE TIP, HVIS MAN ER NYBEGYNDER INDEN FOR GIN?

Kast dig ud i det, tag til nogle smagninger, eller tegn et abonnement hos for eksempel Ginbutler. Der får man hele pakken til den perfekte gin og tonic.

HVILKE GIN-ARRANGEMENTER GLÆDER DU DIG TIL I 2020?

Jeg glæder mig til mange arrangementer i 2020. Det bliver et vildt år med det netværk, jeg har fået igennem min Instagram-profil. Jeg glæder mig især til Copenhagen Gin Festival, som kommer her i maj. Jeg skal dog ikke med som gæst i år, men jeg er så heldig at være med som udstiller sammen med Mandala Organic, skaberne bag Cornflower Dry Gin.

HVILKEN GIN HAR DU ALTID I BARSKABET?

Jeg vil altid have min Cornflower Dry Gin. Den har virkelig vundet mit hjerte.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.