Interview med stifterne af Twelve Below, Melanie McNell & Ross Smethurst

Interview med stifterne af Twelve Below, Melanie McNell & Ross Smethurst

 

1. Kan du fortælle os lidt om Jeres baggrund?

 Twelve Below blev grundlagt af Ross og Mel i 2018 ud fra et klart hul i mixer- og tonicmarkedet. Vi fandt ud af, at de fleste originale og endda kaloriefattige tonics er fyldt med sukker. Mel er en bevidst forbruger, der nyder en gin & tonic, men fandt ud af, at der ikke var nogen ægte sundere muligheder på tonicmarkedet. Ross kom fra en diabetesforebyggende baggrund og forstod virkningerne af overforbrug af sukker og ønskede at give forbrugerne et nyt valg. Vi gik i gang med at udvikle opskrifter med det primære mål at udvikle et velsmagende udvalg af tonics og mixers, der havde et lavere indhold af sukker. Vi mener, at vi har nået vores mål, som er et godt udvalg af tonics og mixers, som er et sundere alternativ med 50 % mindre sukker end en gennemsnitlig lavkaloriemixer.

Vi er stolte af det vi har nået på en så kort periode, idet vi har vundet adskillige priser, såsom tre guld -og en sølvmedalje i Tonic Master awards. Vi eksporterer nu til otte lande. Tilbagemeldingerne fra forbrugerne har været fremragende, og vi føler, at vi opfylder de moderne forbrugerkrav om en velsmagende drink og lavere sukker.

 

2. Der er så mange utrolige premium tonics og mixere tilgængelige på markedet i dag sammenlignet med for 10-15 år siden. Hvorfor tror du, at der er sket denne enorme udvikling i produktkvalitet, smagsudvalg og produktdiversitet med hensyn til tonics og mixere?

Tonic- og mixermarkedet udvikler sig rundt om i verden i takt med udvidelsen inden for gins og alkoholfri spiritus. Forbrugerne er nysgerrige på en række forskellige smagsvarianter og kvaliteten af ingredienser. Der er også en drivkraft til at premiumisere mixere og tonics, da forbrugerne ønsker nye oplevelser. Der er også efterspørgsel efter sundere muligheder, der er lavere i sukker, da forbrugerne søger at reducere sukkerforbruget.

 

3. Nogle af hovedfilosofierne bag Twelve Below er de sundere muligheder, lavt sukkerindhold og naturlig smag. Hvorfor er disse filosofier så vigtige for Twelve Below nedenfor?

Vores filosofi er enkel; vi ønsker at skabe gode smagende drinks, som forbrugerne kan nyde enten på egen hånd eller med deres valgfri gin eller alkoholfri spiritus. Vi ønsker også, at vores drikkevarer er lavere i sukker og 100 % naturlige produceret.

Vi ønsker også, at vores drikkevarer er lavere i sukker og 100 % naturlige produceret. Vi har besluttet kun at producere drikkevarer, der er 12 kalorier pr. 100 ml eller mindre. Vi mener i forhold til vores konkurrenter, at vi er det eneste mixerfirma, der har formået dette. Da forbrugerne ønsker at reducere deres forbrug af sukker, ønsker vi at give dem et ægte sundt alternativ.

 

4. Hvad er dit perspektiv på denne udviklende forbrugerbevidsthed og efterspørgsel vedrørende sundere alkohol og ikke-alkoholiske drikkevarer?

Vi ser nu hos den yngre generation et fald i alkoholforbruget og en tendens til at være meget bevidste om deres forbrug. Med stigningen af alkoholfrie drikkevarer leder forbrugerne efter forskellige smagsprofiler, der er naturlige og smager godt. Ældre forbrugere leder efter sundere alternativ, da de er bevidste om virkningerne af sukker. Det er interessant i Storbritannien, at effekten af sukkerafgiften gør forbrugeren bevidst om deres livsstilsvalg. Vi ønsker, at vores forbrugere faktisk ikke bemærker, at de indtager et produkt med et lavt sukkerindhold.

 

5. I denne måned byder vi på Twelve Below Classic Premium Tonic og Apple & Garden Mint Mixer. Kan du fortælle os lidt om dem begge? Smagsprofiler og parringsforslag?

CLASSIC PREMIUM

Sprød og forfriskende med et citrus-twist, denne delikate smagsprofil er den perfekte ledsager til premium spiritus.

SERVERINGSFORSLAG

Cocktails: Byt sodavand eller limonade ud med denne tonic, det er en fantastisk måde at balancere sukkerindholdet på. Prøv portvin og tonic med et twist af citron.

PEAR & CARDAMON TONIC

Den unikke smag på den tonic skinner virkelig igennem, og som alle Twelve Below drinks er den naturligt lav i sukker og kalorier.

SERVERINGSFORSLAG

Den perfekte mixer til spiritus konnessøren, da den med sin stemningsfulde smagsprofil vil tilføje meget til smagen på din drink. Mel fra Twelve Below elsker den blandet sammen med en tung enebær-krydret gin eller en karamelliseret vodka.

 

6. Hvad er nogle af dine yndlingsginmærker og destillerier?

Det er et svært spørgsmål, i Chilterns i Buckinghamshire, hvor vi er baseret, er der nogle fantastiske destillerier såsom Campfire Gin og Griffith Brothers (to af mine favoritter). Men da jeg har været involveret i at smage adskillige gins, er min favorit Moon Gin fra Belgien. Virkelig unik, og de bruger faktisk Moonrock i sin destillationsproces.

 

7. Kan du anbefale nogle steder, der skal besøges i England for gin- og cocktailelskere?

Der er intet som en engelsk landpub om sommeren, når man skal nyde en gin og tonic. Et par af mine favoritsteder er Heckfield House Hotel i Reading og The Old Swan at Cubbington. Fantastisk udendørs steder om sommeren. Interessant nok vil et kommende favoritsted være den nye Gin Barge fortøjet i Marlow, Buckinghamshire, som åbner til sommer. Sæt dig ved floden i parken og nyd en gin og tonic, og selvfølgelig skal tonicen i din G&T være en Twelve Below tonic.

 

8. Hvad er nogle af dine yndlingsserveringer af G&T's og cocktails?

Jeg nyder en klassisk G&T med en London Dry Gin, en skive grapefrugt og en Twelve Below tonic. Som en alkoholfri drink nyder jeg et ingefærkoncentrat med vores pære- og kardemommetonic.

Naturally Low Sugar Tonic Water | Twelve Below

 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.