Interview med FoxTale´s CEO

Interview med FoxTale´s CEO

Interview med FoxTale´s CEO

foxtale banner

Kan du fortælle os lidt om din baggrund?

Jeg kommer fra en akademisk baggrund og har en bachelorgrad i biokemi, en kandidatgrad i cellebiologi og en ph.d.-grad i mikrobiologi. Jeg har forsket i miljømikrobiologi i flere år i forskellige europæiske forskningsinstitutioner, før jeg kom til Destilaria Portuguesa. Jeg har siden da brugt min akademiske uddannelse og erfaring, lært på jobbet, men også taget specialiserede kurser i destillation.

 

Hvad er historien bag The FoxTale Gin Company?

Som jeg sagde tidligere, førte min akademiske baggrund mig til Destilaria Portuguesa, og min særlige passion for skabelsen og produktionen af drinks motiverede mig hele vejen.

Historien om The FoxTale Gin: er en unik og premium blanding og produktion, som er raffineret nok til at blive betragtet som en luksus, men som stadig er alsidig nok til at blive elsket af rigtig mange. FoxTale Gin inkarnerer den virkelige definition af Affordably Luxury.

 

Kan du fortælle os om de tre forskellige The FoxTale ginvarianter? Smagsnoter og aromaer af dem?

FoxTale Gin er en klassisk tør gin. Den er lavet af seks planteekstrakter, hvor den primære smag af enebær er blevet afbalanceret med appelsin og et strejf af kardemomme. Den fungerer godt i enhver cocktail, du kan komme i tanke om.

FoxTale Pink Gin begynder med en klassisk base: enebær og lakrids. Smagspaletten afsluttes med en jordbæreksplosion balanceret med noter af mynte. Sød og meget lækker, FoxTale Pink Gin er nem at drikke alene.

FoxTale Citrus Gin er lavet af blandingen af to separate destillationer: en lavet af udblødning af enebær, korianderfrø & englerod og den anden fra maceration af forskellige appelsin- og mandarinskaller. Citrussmagene er fremherskende og intense med en del ”grannålesmag” fra enebærrene i baggrunden.

 

Hvordan er din yndlingsservering af en The FoxTale Gin-cocktail?

Som førnævnt er The FoxTale meget alsidig, og det gælder også drikkestrategien. Vi siger almindeligvis, at der er en The FoxTale for alle:

  • FoxTale Dry Gin & Tonic er til den, der elsker klassikerne, med appelsinskal, der giver den et ekstra citruspræg.
  • FoxTale Pink & Tonic er til den "søde tand", toppet med jordbær, hindbær og citronskal.
  • FoxTale Citrus & Tonic er til de modige, da den har et bittert præg fra appelsinen. Jeg foretrækker personligt The FoxTale Citrus & Tonic!

 

Kan du fortælle os lidt om dit perspektiv på den portugisiske gin-scene?

Gin er – og vil altid være – en klassiker. Når det er sagt, er The FoxTale Gin i en fantastisk position til at blomstre, da den har en meget konkurrencedygtig pris og har en høj prodkutionskvalitet. Brandingen spiller også en stor rolle i denne proces. Opmærksomhed på detaljer, enkelhed og innovation er nogle af de topkvaliteter, der får The FoxTale Gin til at skille sig ud fra sine konkurrenter. Et godt eksempel på dette er lanceringen af The FoxTales RTD'er sidste år: en ny måde at drikke på farten, der placerer The FoxTale som et innovativt og trendsættende brand. Dette er et godt eksempel på, hvordan gin-kategorien udvikler sig, og hvordan mærker som The FoxTale følger med.

 

Hvad er nogle af dine yndlingsgin-mærker fra Portugal og andre steder?

Fra Portugal skal jeg fremhæve Gold Grail. Det en rig og unik Gin, som har en meget anderledes smag, der kombinerer sødme fra Carqueja (Baccharis trimera) med salicorniaens (Salturt) salthed. På de internationale markeder tager The Botanist føringen i min optik, da det er en super premium gin med sine 31 ingredienser. Er man til de sødere gins, må jeg også nævne G'Vine: et ægte frisk pust i gin-kategorien, da den er lavet af druer.

 

Kan du anbefale nogle steder, der skal besøges i Portugal for ginelskere?

Algarve - Baiuca da Milay, Sherry's Bar, BJS Ocean Side, Doce Jardim, The Bull

Lisboa - Bica Sour, Vamos ao Algarve, Maçãs Club

 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.