Interview: Jess Hodge Never Never's stjernefrø

Interview: Jess Hodge Never Never's stjernefrø

Jess Hodge Never Never's stjernefrø

Women in Australian gin ~ The Gin Queen

 

Her kommer et interview, lånt fra Never Never.

Jess Hodge er destiller på Never Never, og er en central del af holdets success. Hun har en bachelor indenfor vinavl og ønologi (studier af vin), og har tidligere arbejdet på en vingår i McLaren Vale.

 

Hvad bragte dig ind i branchen og satte gang i din passion for spiritus og vinfremstilling?

Et rygsækeventyr til Sydamerika, hvor jeg mødte nogle vinbønder i regionen Mendoza, Argentina. Jeg havde været på vinture før, men havde aldrig været udsat for produktionssiden af ​​produktet. Jeg tror, ​​jeg havde denne idé om vin som en mystisk væske, der lige fandt vej til tønder.

Jeg havde ingen idé om håndværket og videnskaben bag det hele. Jeg var på backpack for et eventyr, men også fordi jeg virkelig ikke havde meget retning på det tidspunkt. Disse smagssessioner og ture fik mig virkelig begejstret for at se på vinfremstilling som en karrieremulighed.

 

Hvem er nogle af de kvindelige industriikoner, der har inspireret dig på din rejse?  

Jeg har været utrolig heldig at have ikoner som Gill Gordon-Smith (Fall From Grace) & Shelley Torresan (Yangarra Estate) at arbejde med og vejlede mig.

Men så mange kvinder inspirerer mig! Faktisk inspirerer de fleste kvinder mig. Enhver kvinde, der arbejder hårdt og er venlig, er dem omkring dem, der giver mig liv og opmuntrer mig til at fortsætte på min vej. Også Rhianna, som vejleder alle om, hvordan man er en voldsom "dame-boss".

 

Hvad føler du er den største udfordring, du har overvundet, som kvinde, for at nå dertil, hvor du er nu?

For at være ærlig er min største udfordring, som jeg stadig arbejder på at overvinde, selvtillid og selvværd. Jeg er lidt af en folk-behager og er ofte plaget af et "behagersyndrom". Der er en vedvarende frygt for, at der er nogen, der kommer rundt om hjørnet og bekræfter, at jeg faktisk ikke ved, hvad jeg laver. Men i fuld alvor er selvtillid og selvværd vigtige personlige aktiver at vinde. Det er ikke kun for jobbet, men også for dig selv. Tidligere ville jeg have sagt noget i retning af at 'bevise mig selv i min rolle' eller 'tage en risiko' osv. men egentlig er alt det fremskridt knyttet til at udvikle det mod, der følger med at tro på dig selv. Jeg har stadig en helvedes lang vej at gå, men jeg er sikker på, at mange mennesker derude kan relatere til.. ikke kun kvinder.

Tidligere ville jeg have sagt noget i retning af at 'bevise mig selv i min rolle' eller 'tage en risiko' osv. men egentlig er alt det fremskridt knyttet til at udvikle det mod, der følger med at tro på dig selv. Jeg har stadig en helvedes lang vej at gå, men jeg er sikker på, at mange mennesker derude kan relatere til.. ikke kun kvinder.

 

Hvordan kan vin- og destillationsindustrien styrke kvinder i 2021?

Gå en tur, ikke bare snak. Samtaler om ligestilling er gode, men hvis der ikke bliver truffet nogen egentlig handling for at sikre, at alle får en fair go, så betyder det ikke så meget. En inkluderende og positiv virksomhedskultur kan ikke kvantificeres i den værdi, den kan give til at styrke alle medarbejdere.

 

Hvilke råd vil du give til unge kvinder, der enten allerede arbejder i branchen eller håber på det i fremtiden?

Arbejd hårdt, tal med folk og for guds skyld pas på jer selv! Denne branche kan være super sjov med en masse rigtig lækker sprut, der sendes rundt, dog er det vigtigt at kende sine grænser, give sig selv en pause fra tid til anden og få lidt søvn.

Du skal heller ikke tro, at du skal være 'perfekt' for at have værdi i denne branche. Nogle gange ser jeg rundt om mig og tænker, at alle andre er superstjerner, og at jeg bare er blevet lukket ind i festen ved et uheld, men det er faktisk mig, der kommer på min egen måde. Lad være med det... der er plads til alle, så længe du gør arbejdet.

 

Hvad elsker du mest ved dit job nu?

Selvfølgelig elsker jeg de oplagte ting som at hjælpe med kreative projekter og nye produkter, hjælpe med at lave de mest prisbelønnede gins i Australien og øge mine destillationsevner i en hurtigt voksende virksomhed, men min anden kærlighed er den administrative side af min rolle. 

Jeg sætter en personlig ære i at stræbe efter at skabe et velorganiseret produktionsrum og forbinde prikkerne mellem produktskabelse, logistik og at se flasker på hylden.

Min mening er, at hvis du ikke kan nyde hverdagen i dit job, så er det måske ikke noget for dig på længere sigt. Jeg tror dog, at alle har forskellige krav til arbejdsglæde.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.