Gin-slikkepinde fra Sugar Pilots

Gin-slikkepinde fra Sugar Pilots

I denne måned får Ginbutlers medlemmer en særlig overraskelse. Denne måneds garnering er nemlig en smule anderledes end normalt.

Sugar Pilots er en ny dansk startup-virksomhed, som håndkoger sofistikerede og velsmagende slikkepinde, ofte baseret på gin. Du kan enten nyde dem som en helt normal slikkepind, eller du kan bruge dem som garnish i en Gin & Tonic. Slikkepindene tilfører nemlig sødme og smag og leger med smagsnoterne, der allerede er i drinken.

Suger Pilots har et køkken på Nørrebro, hvor de nørder med forskellige varianter af sukker, krydderurter, krydderier, gin og aromaer. Målet er i al sin enkelthed at genopfinde slikkepinden som en ting, du både kan nyde til og i din cocktail. De har også opfundet en smart metode til at tilføje sukkerprint, sukkerpapir eller andre former for dekoration. Det er genialt, hvis man har et særligt budskab til sine gæster, eller hvis man gerne vil gøre en gave til noget helt specielt.

Som en gave til Ginbutlers medlemmer har Sugar Pilots i denne måned lavet to slikkepinde, der er baseret på månedens sample, Dodd's Old Tom. Du kan følge deres rejse på Instagram-profilen @SugarPilots.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.