Feature: Twelve Below tonics, Storbritanniens første 100% naturlige drikke med 12 kalorier pr. 100ml

Feature: Twelve Below tonics, Storbritanniens første 100% naturlige drikke med 12 kalorier pr. 100ml

Twelve Below tonics, Storbritanniens første 100% naturlige drikke med 12 kalorier pr. 100ml 

TwelveBelow: Hughenden friends who launched mixer brand celebrate award nod  | Bucks Free Press

Grundlagt af vennerne Ross Smethurst og Melanie McNelly, er det Twelve Belows dristige ambition at udvikle en ny kategori af mixere og læskedrikke, hvor forbrugerens sundhed og viden er i centrum for brandet. Vi ønsker at udfordre drikkevareindustrien på ægtheden af ​​drikkevaremærker med lavt sukkerindhold, samtidig med at vi ændrer kundernes opfattelse af, at lavt sukkerindhold betyder, at smagen kompromitteres.

Twelve Below er unikt placeret som Storbritanniens første 100% naturlige tonic med ægte lavt sukkerindhold. Inspireret af britiske frugtsmag og sødet med et strejf af økologisk agave, indeholder tonikane 2,5 g naturligt sukker og har kun 12 kalorier pr. 100 ml portion. Vi lover fantastiske naturlige smagsoplevelser og sundhedsbevidste drinks, som kan kombineres med en række spiritus eller blot nydes som en sofistikeret selvstændig drink.

De lover altid at producere velsmagende, helt naturlige drikkevarer med lavt sukkerindhold, og vi håber, du nyder dem lige så meget, som vi gør.

Vi er stolte af at have hjulpet TwelveBelow ind på det danske marked, og glæder os til at dele de gode smagsoplevelser med jer.

 

HVORFOR LAVT SUKKER?

Da vennerne Mel og Ross først opdagede, hvor meget sukker der var i deres yndlingstonics - selv de lette muligheder - tog de deres vantro og kanaliserede det til noget positivt: TwelveBelow, en serie af lav-sukker mixere rig på traditionelle britiske smage.

Det er almindeligt anerkendt, at at føre en sundere livsstil, kost og personligt forbrug har en enorm indflydelse på resultaterne. Især drikkevarer er en høj kilde til sukker og naturlige drikkevarer med lavt sukkerindhold er sjældne.

I 2018 kiggede vi på tonic- og mixermarkedet og var forfærdede over at finde meget høje niveauer af sukker i mange mixere og tonic.

Chokerende nok kan traditionelle tonic med smag indeholde mellem 7-10 g sukker pr. 100 ml portion; det samme som du ville finde i 100 ml Coca Cola. Selv drikkevarer, der annonceres som lette, slanke eller diæter, er vildledende med hensyn til deres sukkerindhold, og velkendte mærker, der hævder at have 'lavt sukkerindhold', erstatter faktisk sukker med billige sødemiddelerstatninger, som udgør lige så stor risiko for vores helbred og har en ubehagelig eftersmag.

Ankorstore - TwelveBelow

Som Mel forklarer, "Vi var fast besluttede på at udvikle en række af tonic med ægte lavt sukkerindhold, som faktisk er en officiel kategori anerkendt af Verdenssundhedsorganisationen. Vores mål var at have mindre end 2,5 gram naturligt sukker pr. 100 ml. Det var også vigtigt ikke at gå på kompromis med smag eller stole på kunstige ingredienser. Forskning førte os til økologisk agave."

Men det var ikke nok for Mel og Ross' tonics at være lavt i sukker og kalorier. Deres autentisk engelske mixere skulle også smage fantastisk. For at få inspiration henvendte de sig til deres haver.

"Det naturlige sted at starte var med frugterne, der voksede i haven: rabarber, æbler og pærer," siger Mel.

Hun fortsætter: "Vi eksperimenterede med smagskombinationer og udvalgte omhyggeligt komplementære botaniske stoffer, som ville være stærke nok til at bringe dybde til tonicen som en enkeltstående drink eller som en mixer."

Ross og Mels tid i haven var givet godt ud. TwelveBelow, dens navn en reference til antallet af kalorier pr. 100 ml, kan nu prale af fire fantastiske smagsvarianter, inklusive de to, du har pakket ud i denne måned. Hver er et vidnesbyrd om britisk håndværk og lokale smagsoplevelser. Og de er især perfekte, når de bliver kombineret med en enebær-tung gin som Triple Juniper Gin fra Never Never.

Mel siger: "Vores britiske smage omslutter de hjemmedyrkede botaniske produkter i britiske gins, hvilket giver en dejlig oplevelse. Vores tonics er subtile nok til at de ikke overmander ånden, men tillader de botaniske ingredienser i ånden at skinne igennem."

Ankorstore - TwelveBelow

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.